Jump to content

Neoflash 300 led strobes being weird


jason5d

Recommended Posts

We have 2 Neoflash 300 LED strobes that won't work with our lighting desks (MA dot2 and Avolights)

But they work with a Chauvet obey 40

 

I thought perhaps its a phase reversal issue so I tried an adapter but no change.

It might be the reversal adapter we have work so before I make or buy another one I thought I'd put it out there.

 

(the 2 Neoflash strobes are alone on their own universe and both set at DMX ch. 1)

Link to comment
Share on other sites

I have checked the Avo personality and as far as I can see it matches the DMX charts in the product documentation (link).

 

It's entirely possible the charts are wrong though.

 

If you are certain it is the same product and you can provide a more accurate chart then please submit a bug report or personality request via the Avolites Personality website with the relevant information and I will be happy to update the personality. You may find it easier to test in the Avo console by patching as Generic LTP in Raw, 1 DMX mode instead of dimmers. The thinking being that the wheel displays are in raw 0-255 rather than percentage and that they will stay at the value you set them when cleared.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.